Dankjewel voor je info aanvraag!

Bedankt voor je interesse in onze opleiding!

Neem een kijkje in je inbox voor meer informatie en een kijkje in onze keuken om kennis te maken met onze lesstof. Veel plezier! 

Mocht je nog vragen hebben over deze opleiding, stuur gerust een reply op onze mail.

Heb je altijd al van massage je beroep willen maken? Professioneel masseren kan zeer veel voldoening geven. Je hebt letterlijk contact met mensen en kunt iets voor ze betekenen. Maar wist je, dat je al na een eenjarige deeltijd opleiding als masseur aan de slag kunt? Met het diploma van de massage opleiding op HBO niveau op zak kun je een eigen praktijk beginnen, voor een instelling werken, of je diensten aanbieden in bijvoorbeeld een sauna of schoonheidssalon. Als je méér wilt, kun je een driejarige opleiding massagetherapeut hbo volgen.


Voor wie gewoon alles wil: de opleiding tot massage therapeut – hbo niveau


Misschien wil je gewoon alle massagetechnieken leren. En je gedegen voorbereiden op de opbouw van je eigen massagepraktijk. Je kunt dan het beste de driejarige opleiding massagetherapeut hbo van Anand volgen. Deze bestaat uit de drie hierboven beschreven eenjarige opleidingen, aangevuld met voedingsleer en medische basiskennis.

Wellness Masseur