Cursus Klassieke Massage | 25 en 26 mei 2024 | Rotterdam

Cursus Klassieke Massage | 25 en 26 mei 2024 | Rotterdam

Wanneer

25/05/2024 - 26/05/2024    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Massage Opleiding en Massage Cursus Rotterdam | Anand
Adriaan de Jongstraat 38, Rotterdam, Zuid-Holland, 3078 GA

Event Type

Kaart wordt geladen...

Welkom bij Anand Opleidingen, waar we gepassioneerde individuen transformeren in professionele massagetherapeuten. Onze massage cursus in Rotterdam is ontworpen om jou een diepgaande en praktische leerervaring te bieden, waarbij je niet alleen de technieken, maar ook de kunst en wetenschap van massagetherapie meester maakt. Deze cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. In de cursus klassieke massage leer je dieper werken op de spieren. Meer info over deze cursus

Waarom Kiezen voor Onze Massage Cursus in Rotterdam?

Rotterdam, een bruisende en dynamische stad, is de perfecte achtergrond voor jouw opleiding in massagetherapie. Onze cursussen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde instructeurs die hun uitgebreide kennis en praktijkervaring met je delen. Bij ons leer je in een ondersteunende en inspirerende omgeving die je groei als therapeut stimuleert.

Onze Cursusinhoud

Onze massage cursus in Rotterdam omvat een breed scala aan onderwerpen en technieken:

  • Fundamenten van Massage: Leer de basistheorieën achter massagetherapie, inclusief anatomie, fysiologie en pathologie.
  • Diverse Massagetechnieken: Maak kennis met verschillende stijlen zoals Zweedse massage, sportmassage, diepe weefselmassage en meer.
  • Praktische Toepassing: Krijg hands-on ervaring door te oefenen met medestudenten en echte cliënten.
  • Zakelijke Vaardigheden: Wij bieden ook training in de zakelijke aspecten van het runnen van een massagetherapiepraktijk.

Voor Wie is Deze Cursus?

Onze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van massage, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Of je nu je eigen praktijk wilt starten, in een spa of kliniek wilt werken of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren voor persoonlijk gebruik, onze massage cursus in Rotterdam biedt de training die je nodig hebt.

Cursusdetails en Flexibiliteit

Wij begrijpen dat onze studenten verschillende behoeften en verplichtingen hebben. Daarom bieden we flexibele lesroosters, waaronder avond- en weekendklassen. Onze cursussen zijn ontworpen om in jouw levensstijl te passen, zodat je kunt leren op een manier die voor jou werkt.

Professionele Groeimogelijkheden

Na het voltooien van onze massage cursus in Rotterdam, heb je niet alleen de vaardigheden om een succesvolle massagetherapeut te worden, maar bieden we ook ondersteuning bij het vinden van werkgelegenheid. We hebben een uitgebreid netwerk van contacten in de branche en werken samen met lokale bedrijven en klinieken om onze afgestudeerden te helpen bij het vinden van passende werkgelegenheid.

Schrijf Je Vandaag Nog In!

Sluit je aan bij onze gemeenschap van toekomstige massagetherapeuten in Rotterdam. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze massage cursus in Rotterdam. Wacht niet langer om je carrière in massagetherapie te beginnen – schrijf je vandaag nog in!

Jouw Reis naar Professionele Massagetherapie

Bij Anand Opleidingen begrijpen we dat massagetherapie meer is dan alleen een vaardigheid – het is een kunst en een wetenschap die inzicht, empathie en toewijding vereist. Onze cursus gaat verder dan het aanleren van technieken; het helpt je om een diepgaand begrip te ontwikkelen van hoe je een positieve impact kunt hebben op het welzijn van je cliënten. Met onze holistische benadering en nadruk op zowel de praktische als emotionele aspecten van massage, stomen we je klaar om een ware expert in het veld te worden.

Conclusie

Onze massage cursus in Rotterdam is meer dan alleen een opleidingsprogramma – het is een investering in je toekomst en een stap naar een lonende en vervullende carrière. Met onze ervaren instructeurs, uitgebreide cursusinhoud en voortdurende ondersteuning, heb je alles wat je nodig hebt om te slagen als massagetherapeut. Schrijf je in en begin aan deze opwindende reis met ons!

 

 

 

 

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.