Cursus Klassieke Massage | 8 en 29 jun 2024 | Utrecht

Cursus Klassieke Massage | 8 en 29 jun 2024 | Utrecht

Wanneer

08/06/2024 - 29/06/2024    
10:00 - 17:00

Reserveringen

€265,00
Nu Inschrijven!

Waar

Massage Opleiding Utrecht
Sweelinckstraat 31, Utrecht, 3581 RT

Event Type

Kaart wordt geladen...

Welkom bij Anand Opleidingen, waar wij een pad aanbieden naar meesterschap in massagetherapie door onze geavanceerde massage cursus in Utrecht. Gelegen in het hart van Utrecht, bieden wij een uitgebreid programma dat ontworpen is om studenten van elk niveau te helpen hun vaardigheden in massagetherapie te ontwikkelen en te verfijnen. Deze cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. In de cursus klassieke massage leer je dieper werken op de spieren. Meer info over deze cursus

Waarom Onze Massage Cursus in Utrecht?

Bij Anand Opleidingen begrijpen we dat een goede massagetherapeut niet alleen uitmuntende technische vaardigheden nodig heeft, maar ook een diepgaand begrip van het menselijk lichaam en een empathische benadering. Onze massage cursus in Utrecht wordt verzorgd door ervaren professionals die zich toeleggen op het leveren van een diepgaande en verrijkende leerervaring.

Uitgebreid Cursusprogramma

Onze cursus omvat:

  • Fundamenten van Massage: Ontwikkel een stevige basis in de theorieën en praktijken van massagetherapie.
  • Diverse Technieken: Leer een scala aan massagetechnieken, waaronder Zweedse massage, shiatsu, reflexologie en meer.
  • Praktische Oefeningen: Pas je vaardigheden toe in praktijksessies met echte cliënten onder begeleiding van onze instructeurs.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: We moedigen onze studenten aan om ook hun eigen welzijn te bevorderen, wat essentieel is voor een effectieve massagetherapeut.

Voor Wie is Deze Cursus Bedoeld?

De massage cursus van Anand Opleidingen in Utrecht is ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van massagetherapie, ongeacht hun ervaringsniveau. Of je nu een carrière in massagetherapie wilt starten of je huidige vaardigheden wilt uitbreiden, onze cursus biedt de kennis en praktische ervaring die je nodig hebt.

Lesrooster en Inschrijving

We bieden flexibele lesroosters om aan de behoeften van onze studenten te voldoen, met opties voor weekend- en avondlessen. Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over cursusdata, tarieven en hoe je je kunt inschrijven voor onze massage cursus in Utrecht.

Carrièremogelijkheden na de Cursus

Afgestudeerden van Anand Opleidingen hebben de kennis en vaardigheden om te werken in diverse omgevingen, zoals wellnesscentra, spa’s, of als zelfstandige massagetherapeuten. Wij bieden ook begeleiding en ondersteuning bij het vinden van werkgelegenheid na het voltooien van de cursus.

Schrijf je in bij Anand Opleidingen

Wil je een deskundige massagetherapeut worden? Sluit je aan bij Anand Opleidingen in Utrecht en begin aan een verrijkende reis in de wereld van massagetherapie. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website om je aan te melden voor onze massage cursus in Utrecht.

Conclusie

Anand Opleidingen in Utrecht biedt een omvattende en diepgaande massage cursus die je voorbereidt op een succesvolle carrière in massagetherapie. Met onze deskundige instructeurs, uitgebreide cursusinhoud en voortdurende ondersteuning, ben je klaar om een verschil te maken in het leven van je cliënten en je eigen. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar je nieuwe toekomst in massagetherapie.

 

 

 

 

 

 

Reserveringen

Tickets

€265,00

Registratie informatie

Samenvatting Boeking

1
x Ticket
€265,00
Totaal
€265,00 Belastingen inbegrepen