Cursus Ontspanningsmassage | 5 en 6 okt 2024 | Rotterdam

Cursus Ontspanningsmassage | 5 en 6 okt 2024 | Rotterdam

Wanneer

05/10/2024 - 06/10/2024    
10:00 - 17:00

Reserveringen

€257,00
Nu Inschrijven!

Waar

Massage Opleiding en Massage Cursus Rotterdam | Anand
Adriaan de Jongstraat 38, Rotterdam, Zuid-Holland, 3078 GA

Event Type

Kaart wordt geladen...

Massage Cursus Rotterdam: Ontspanningsmassage 5 en 6 oktober 2024

Ben je op zoek naar een kwalitatieve massage cursus in Rotterdam? Bij Anand Opleidingen bieden we je de kans om in slechts twee dagen een effectieve ontspanningsmassage te leren. Onze cursus op 5 en 6 oktober 2024 is perfect voor zowel beginners als ervaren masseurs die hun vaardigheden willen verdiepen. Uitgebreide info over deze cursus vind je hier.

Waarom Kiezen voor Onze Massage Cursus Rotterdam?

Onze cursus, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, combineert theoretische kennis met praktische vaardigheden. Ons deskundige team van instructeurs zorgt ervoor dat je de beste begeleiding krijgt, waardoor je zelfverzekerd en bekwaam aan de slag kunt gaan.

Wat Leer Je in Onze Massage Cursus Rotterdam?

Tijdens de cursus ontspanningsmassage leer je:

  • Basisprincipes van Massage: Ontdek de belangrijkste theorieën en praktijken van massagetherapie.
  • Verscheidenheid aan Technieken: Verken diverse stijlen, van Zweedse massage tot sportmassage.
  • Praktische Training: Oefen je nieuwe vaardigheden met echte cliënten in een ondersteunende omgeving.

Voor Wie Is Deze Cursus Geschikt?

Onze cursus is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring. Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van massage of je bestaande vaardigheden wilt verfijnen, onze cursus biedt waardevolle kennis en praktijkervaring.

Cursusdata en -tijden

De cursus vindt plaats in het weekend van 5 en 6 oktober 2024, van 10:00 tot 17:00 uur. Dit maakt het gemakkelijk om de cursus in je drukke schema te passen zonder dat je je doordeweekse verplichtingen hoeft aan te passen.

Een Compleet Educatief Avontuur

Bij Anand Opleidingen zien we massagetherapie als een combinatie van kunst, wetenschap en empathie. Onze cursus gaat verder dan alleen technische vaardigheden; we richten ons op het ontwikkelen van een diep begrip en een betekenisvolle connectie met massagetherapie. Dit alles doen we in een omgeving die zowel je professionele als persoonlijke groei bevordert.

Start Vandaag Nog met je Massage Cursus Rotterdam!

Sluit je aan bij onze community van toekomstige massagetherapeuten. Voor meer informatie over onze massage cursus in Rotterdam en om je aan te melden, scroll naar beneden of neem direct contact op. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een nieuwe carrière in massagetherapie!

Schrijf je nu in en Ontwikkel je Vaardigheden in een Professionele en Ondersteunende Omgeving!

Onze massage cursus in Rotterdam is een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen. Met onze deskundige begeleiding, praktijkgerichte training en uitgebreide cursusinhoud, leg je een solide basis voor een succesvolle toekomst in massagetherapie. Meld je aan en begin je educatieve avontuur bij Anand Opleidingen!

Reserveringen

Tickets

€257,00

Registratie informatie

Samenvatting Boeking

1
x Ticket Cursus Ontspanningsmassage 5 en 6 okt 2024 Rotterdam
€257,00
Totaal
€257,00 Belastingen inbegrepen