Cursus Ontspanningsmassage | 6 en 7 jul 2024 | Rotterdam

Cursus Ontspanningsmassage | 6 en 7 jul 2024 | Rotterdam

Wanneer

06/07/2024 - 07/07/2024    
10:00 - 17:00

Reserveringen

€257,00
Nu Inschrijven!

Waar

Massage Opleiding en Massage Cursus Rotterdam | Anand
Adriaan de Jongstraat 38, Rotterdam, Zuid-Holland, 3078 GA

Event Type

Kaart wordt geladen...

Welkom bij Anand Opleidingen uw bestemming voor hoogwaardige opleidingen in massagetherapie in het hart van Rotterdam. Onze massage opleiding in Rotterdam is zorgvuldig samengesteld om zowel beginners als ervaren liefhebbers van massage een diepgaande educatieve ervaring te bieden. In de cursus ontspanningsmassage leer je in 2 dagen een algehele effectieve ontspannende massage te geven Lees hier verder

 

Kies voor Kwaliteit: Onze Massage opleiding in Rotterdam

Gelegen in de levendige stad Rotterdam, biedt onze cursus een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden, aangeboden door ons team van deskundige instructeurs. Deze cursus is de perfecte mix van professionele training en persoonlijke ontwikkeling, ontworpen om je te begeleiden op je weg naar een ervaren massagetherapeut.

Cursusinhoud en -Leren

In onze uitgebreide massage opleiding in Rotterdam zul je ontdekken:

  • Basisprincipes van Massage: Een grondige kennismaking met de belangrijkste theorieën en praktijken van massagetherapie.
  • Verscheidenheid aan Technieken: Van Zweedse massage tot sportmassage, verken diverse stijlen.
  • Praktische Training: Oefen je nieuwe vaardigheden met echte cliënten in een ondersteunende omgeving.
  • Zakelijke Skills: Leer hoe je jouw eigen massagetherapiepraktijk succesvol kunt opzetten en runnen.

Geschikt voor Iedereen

Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van massage of je bestaande vaardigheden wilt verfijnen, onze massage opleiding in Rotterdam is toegankelijk en waardevol voor iedereen.

Flexibele Lesopties

Wij waarderen jouw drukke schema. Daarom bieden we flexibele cursustijden aan, waaronder avond- en weekendopties, zodat je jouw opleiding kunt afstemmen op je persoonlijke en professionele leven.

Carrièremogelijkheden na de Cursus

Na afronding van de cursus staan onze studenten klaar voor een bloeiende carrière in massagetherapie. We bieden hulp bij het vinden van werkgelegenheid en adviseren je graag over het opzetten van je eigen praktijk.

Begin Vandaag met je Massage opleiding in Rotterdam!

Word lid van onze community van aanstaande massagetherapeuten. Voor meer informatie over onze massage opleiding in Rotterdam, bezoek onze website of neem direct contact op. Wacht niet langer, start je carrière in massagetherapie vandaag nog!

Een Compleet Educatief Avontuur

Bij Anand Opleidingen geloven we dat massagetherapie een combinatie is van kunst, wetenschap en empathie. Onze cursus gaat verder dan het aanleren van technische vaardigheden; wij richten ons op het kweken van een diep begrip en een zinvolle connectie met massagetherapie. Dit alles in een omgeving die zowel je professionele als persoonlijke groei bevordert.

Conclusie

Onze massage opleiding in Rotterdam is een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende en professionele omgeving. Met onze deskundige begeleiding, praktijkgerichte training en uitgebreide inhoud, leg je een solide basis voor een succesvolle toekomst in massagetherapie. Meld je aan en zet de eerste stap naar een lonende carrière!

 

Reserveringen

Tickets

€257,00

Registratie informatie

Samenvatting Boeking

1
x Ticket
€257,00
Totaal
€257,00 Belastingen inbegrepen