Opleiding Ayurvedische Massage | dec 2024 – feb 2025 | Rotterdam

Wanneer

14/12/2024 - 09/02/2025    
10:00 - 17:00

Reserveringen

€842,00
Nu Inschrijven!

Waar

Massage Opleiding en Massage Cursus Rotterdam | Anand
Adriaan de Jongstraat 38, Rotterdam, Zuid-Holland, 3078 GA

Event Type

Kaart wordt geladen...

Opleiding Ayurvedische Massage Rotterdam – weekenden 14 en 15-12-2024, 11 en 12-01-2025, 8 en 9-02-2025 | 10u tot 17u | Rotterdam. In de cursus ayurvedische massage leer je een holistisch energetische massage geven. Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades

Bij Anand Opleidingen in Rotterdam nodigen we je uit om de diepgaande en helende wereld van Ayurvedische massage te ontdekken. Onze Ayurvedische massage opleiding in Rotterdam is zorgvuldig opgezet om zowel beginners als gevorderden te voorzien van een diepgaand begrip en praktische vaardigheden in Ayurvedische massagetherapie.

Waarom Anand Opleidingen voor Ayurvedische Massage?

Anand Opleidingen in Rotterdam staat bekend om haar ervaren docenten en holistische benadering. Onze opleiding in Ayurvedische massage is meer dan het aanleren van technieken; het is een pad naar persoonlijk welzijn en professionele expertise.

Leer de Kunst van Ayurvedische Massage

Onze Ayurvedische massage opleiding in Rotterdam omvat:

  • Ayurvedische Principes: Verdiep je in de geschiedenis en de basis van Ayurveda.
  • Massage Technieken: Leer unieke massagetechnieken, waaronder het gebruik van essentiële oliën en het stimuleren van marmapunten.
  • Hands-on Ervaring: Pas je vaardigheden toe in praktijksessies onder begeleiding van ervaren professionals.
  • Holistic Health: Ontdek hoe Ayurvedische massage bijdraagt aan algeheel welzijn.

Toegankelijk voor Alle Geïnteresseerden

De opleiding staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in Ayurvedische massagetechnieken, ongeacht voorkennis of ervaring.

Flexibel en Toegewijd Leren

Anand Opleidingen in Rotterdam biedt flexibele studiemogelijkheden, waardoor je de opleiding kunt combineren met je persoonlijke en professionele verplichtingen.

Professionele Ontwikkeling na de Ayurvedische Massage Opleiding in Rotterdam

Na afronding van de  opleiding ben je uitstekend voorbereid op een loopbaan in deze gespecialiseerde vorm van massagetherapie, met ondersteuning van Anand Opleidingen bij het vinden van passende werkgelegenheid.

Start Je Ayurvedische massage opleiding in Rotterdam

Meld je aan voor de opleiding en begin aan een verrijkende reis in de wereld van traditionele Ayurvedische therapieën.

Een Holistische Benadering van Massage

Bij Anand Opleidingen geloven we in een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij Ayurvedische massage een sleutelrol speelt. Je leert niet alleen de technieken, maar ook de filosofie achter deze eeuwenoude praktijk.

Conclusie

Kies voor de opleiding in Rotterdam bij Anand Opleidingen en stap in een wereld van traditionele geneeskunde en holistische therapieën. Met onze ervaren docenten en uitgebreide curriculum ben je verzekerd van een diepgaande en transformerende leerervaring. Schrijf je in en start je reis naar professionele en persoonlijke groei in de Ayurvedische massagetherapie

 

 

Reserveringen

Tickets

€842,00

Registratie informatie

Samenvatting Boeking

1
x Ticket
€842,00
Totaal
€842,00 Belastingen inbegrepen