Opleiding Ayurvedische Massage | mrt tm mei 2025 | Zaandam

Opleiding Ayurvedische Massage | mrt tm mei 2025 | Zaandam

Wanneer

01/03/2025 - 10/05/2025    
10:00 - 17:00

Reserveringen

€842,00
Nu Inschrijven!

Waar

Massage opleiding en massage cursus in Zaandam | Anand
Noordervaldeurstraat 13, Zaandam, Noord-Holland, 1508EL

Event Type

Kaart wordt geladen...

Opleiding Ayurvedische Massage Amsterdam – Opleidingsdagen: Zaterdagen 1-3, 15-3, 29-3, 12-4, 10-5 en 24-5-2025 | 10u tot 17u | Yurtlife Zaandam

De 6-daagse Opleiding Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Men maakt gebruikt van geurige- gepaste olie, samengesteld volgens situatie / persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Bij Anand Opleidingen in Amsterdam nodigen we je uit om de diepgaande en helende wereld van Ayurvedische massage te ontdekken. Onze Ayurvedische massage opleiding in Amsterdam is zorgvuldig opgezet om zowel beginners als gevorderden te voorzien van een diepgaand begrip en praktische vaardigheden in Ayurvedische massagetherapie.

Waarom Anand Opleidingen voor Ayurvedische Massage?

Anand Opleidingen in Amsterdam staat bekend om haar ervaren docenten en holistische benadering. Onze opleiding in Ayurvedische massage is meer dan het aanleren van technieken; het is een pad naar persoonlijk welzijn en professionele expertise.

Leer de Kunst van Ayurvedische Massage

Onze Ayurvedische massage opleiding in Amsterdam omvat:

  • Ayurvedische Principes: Verdiep je in de geschiedenis en de basis van Ayurveda.
  • Massage Technieken: Leer unieke massagetechnieken, waaronder het gebruik van essentiële oliën en het stimuleren van marmapunten.
  • Hands-on Ervaring: Pas je vaardigheden toe in praktijksessies onder begeleiding van ervaren professionals.
  • Holistic Health: Ontdek hoe Ayurvedische massage bijdraagt aan algeheel welzijn.

Toegankelijk voor Alle Geïnteresseerden

De opleiding staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in Ayurvedische massagetechnieken, ongeacht voorkennis of ervaring.

Flexibel en Toegewijd Leren

Anand Opleidingen in Amsterdam biedt flexibele studiemogelijkheden, waardoor je de opleiding kunt combineren met je persoonlijke en professionele verplichtingen.

Professionele Ontwikkeling na de Opleiding

Na afronding van de Ayurvedische massage opleiding in Amsterdam ben je uitstekend voorbereid op een loopbaan in deze gespecialiseerde vorm van massagetherapie, met ondersteuning van Anand Opleidingen bij het vinden van passende werkgelegenheid.

Start Je Reis bij Anand Opleidingen

Meld je aan voor de Ayurvedische massage opleiding in Amsterdam bij Anand Opleidingen en begin aan een verrijkende reis in de wereld van traditionele Ayurvedische therapieën.

Een Holistische Benadering van Massage

Bij Anand Opleidingen geloven we in een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij Ayurvedische massage een sleutelrol speelt. Je leert niet alleen de technieken, maar ook de filosofie achter deze eeuwenoude praktijk.

Conclusie

Kies voor de Ayurvedische massage opleiding in Amsterdam bij Anand Opleidingen en stap in een wereld van traditionele geneeskunde en holistische therapieën. Met onze ervaren docenten en uitgebreide curriculum ben je verzekerd van een diepgaande en transformerende leerervaring. Schrijf je in en start je reis naar professionele en persoonlijke groei in de Ayurvedische massagetherapie

Reserveringen

Tickets

€842,00

Registratie informatie

Samenvatting Boeking

1
x Ticket Gehele Opleiding - Zaterdagen 1-3, 15-3, 29-3, 12-4, 10-5 en 24-5-2025
€842,00
Totaal
€842,00 Belastingen inbegrepen