Ontspanningsmassage

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 123,00

Wil jij verschillende massagetechnieken leren om ontspannende en genezende massages te geven? Dan is onze tweedaagse massage cursus perfect voor jou! Tijdens de massage cursus leer je door een partner te masseren en door zelf gemasseerd te worden. Door deze combinatie van aanraken en aangeraakt worden leer je niet alleen het gebruik van verschillende technieken, maar voel je ook wat de effecten hiervan zijn. De cursus ontspanningsmassage vormt samen met de vervolgcursus klassieke massage de volledige cursus sportmassage. Onze massage cursus wordt gegeven op onze locaties in Zaandam (dichtbij Amsterdam), Nijmegen en Rotterdam. Wij bieden daarnaast ook een thuiscursus aan.

Dit kun je na de cursus ontspanningsmassage

  • Een algehele ontspanningsmassage geven
  • Professionele massagetechnieken toepassen voor nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten
  • Ontdekken of masseren iets voor je is.
  • Masseren in de juiste werkhouding, zodat je zelf geen last krijgt van rugpijn.
massage cursus

Wat houdt de massage cursus in?

Tijdens de massage cursus word je begeleid door onze professionele trainers en oefen je op een medecursist(e). Dit wordt gedaan omdat het ontvangen van een massage net zo belangrijk is als het geven ervan. Door de massage ook zelf te ontvangen voel en weet je precies hoe de toegepaste technieken ervaren zullen worden. Zo weet je dus ook precies waar je rekening mee moet houden tijdens het geven van een massage. Tijdens de cursus ontspanningsmassage krijg je een gratis downloadbare reader (inbegrepen bij de prijs van de cursus). In deze reader vind je alle nodige praktische en theoretische informatie over klassieke massages. Daarnaast zijn er ook online video’s beschikbaar die over de getoonde massage technieken gaan.

Na deze massage cursus kun je nog verder gaan met de cursus voor klassieke massage. Deze twee cursussen vormen samen de gehele praktijkkant van de NGS opleiding voor sportmassage. Wanneer je tien ontspanningsmassages, tien klassieke massages én de theorie beheerst, dan kun je examen doen. In dit praktijkexamen toon je dat je de massagetechnieken beheerst. Bij slaging voor dit examen ontvang je een getuigschrift.